Mökit

Levi. Oikealla yhdistyksen vuokraama mökki.

Levin mökki

Jorvin henkilöstöyhdistyksellä on jäsenistölle vuokrattavana ympärivuotinen mökki Leviltä. Vuokrasopimus on voimassa vuoden 2023 syyskuun alkuun asti.

Kysy vapaiden viikkojen tilanne sähköpostilla jorvin.henkilostoyhdistys@gmail.com

Ehdoton edellytys mökin vuokraamiselle on voimassaoleva jäsenyys eli maksettu jäsenmaksu.

Mökki sijaitsee keskustan välittömässä läheisyydessä.  Matkaa kauppaan alle 1 km, rinteeseen n. 1 km ja ladulle n. 100 m. Sijainnista johtuen mökillä pärjää mainiosti myös ilman autoa. Tarvittaessa kuljetuksia voi tiedustella paikallisilta kuljetusalan yrittäjiltä. Kävijöiden suosituksen on saanut mm. Risto Ruotsala (sähköposti: risto@levintaksipalvelu.fi).

Mökissä on tilaa 6 hengelle. Siinä on kolme erillistä makuuhuonetta, kylpyhuone pesukoneineen ja sauna sekä hyvin varustettu keittiö. Pienellä terassilla on varasto ulkoiluvälineitä varten.

Mökillä voi ihailla niin syksyn ruskaa, kaamoksen sinistä hetkeä, talven tuiskua, kevään kohinaa ja kesän yötöntä yötä. Harrastusmahdollisuudet ovat moninaiset. Voit hiihdellä sekä tasamaata että mutkamäkeä, kelkkailla, uida, pelata golfia tai vaeltaa. Tekemistä riittää niin talvi- kuin kesäkaudellekin.

Mökin viikkovuokra vaihtelee sesongin mukaan (kts lista alla).

Kun olet sopinut mökkiviikon vuokraamisesta, vahvistat varauksen maksamalla 50 e varausmaksun mahdollisimman pikaisesti nettikaupan tuotteella ”Varausmaksu 50 e” – Kirjoita lisätietoihin nimesi ja varaamasi ajankohta.

Tämän jälkeen loppuvuokra tulee maksaa 2 kk ennen varauksen alkua sopivalla nettikaupan tuotteella.

Mahdollisen peruutuksen yhteydessä varausmaksua (50 e) ei palauteta.

Jos varaukseen on aikaa alle 4 viikkoa, tulee suorittaa koko viikkomaksu kerralla mahdollisimman pikaisesti.

Maksun jälkeen saat sähköpostilla ohjeet avaimen noutamisesta.

Peruutusehdot:

Varausmaksua (50 e) ei palauteta.

Loppumaksusta palautetaan
50 %, jos peruutus tehdään vähintään 4 viikkoa ennen varausta.

Myöhemmin kuin 4 viikkoa ennen varauksen alkua tehdyistä peruutuksista maksuja ei palauteta (poikkeuksena lääkärin määräämä koronakaranteeni tai sairastuminen, josta lääkärintodistus, myös mm. koronapandemian aiheuttamista määräyksistä johtuvista peruutuksista korvataan maksut täysimääräisinä).

Jos et pysty maksamaan nettisivujen kautta, voit myös maksaa vuokran suoraan yhdistyksen tilille FI74 1378 3000 2219 58. Merkitse viestikenttään sovittu vuokra-aika. Jos maksat vuokran suoraan tilille, lähetä kopio maksukuitista sähköpostilla jorvin.henkilostoyhdistys@gmail.com.

Levin mökin vaihtopäivä on lauantai.

Viikkohinnat vaihtelevat 250 e – 550 e sesongin mukaan. Tiedustele tarkemmin viikkohintaa mökkivastaavalta sähköpostite jorvin.henkilostoyhdistys@gmail.com

Pidätämme oikeuden hintamuutoksiin.

Levin mökin vapaita viikkoja voi tiedustella osoitteesta jorvin.henkilostoyhdistys@gmail.com.

Jorvin Henkilöstöyhdistys ry