Yhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous pidettiin 30.3.2021

Kokouksessa oli läsnä etäyhteyksin 9 henkilöä.

Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat, joita ovat mm:

• Esiteltiin ja hyväksyttiin vuosikertomus vuodelta 2020
  • Esiteltiin ja hyväksyttiin yhdistyksen tilit ja tilinpäätös vuodelta 2020
  • Esiteltiin tilintarkastajien lausunto
  • Edellä esiteltyjen perusteella myönnettiin vastuuvapaus johtokunnalle ja tilivelvollisille

Lisäksi kokouksessa hyväksyttiin johtokunnan esittämät sääntömuutokset.

Uudistetut säännöt tullaan lisäämään yhdistyksen nettisivuille sen jälkeen, kun ne on virallistettu.

Syyskokous 2021

Yhdistyksen sääntömääräinen syyskokous pidetään sääntöjen mukaisesti syys-lokakuussa 2021. Kokoukseen voi osallistua myös etäyhteydellä. Tarkemmasta aikataulusta ilmoitetaan lähempänä ajankohtaa.

Syyskokouksen asiakohtina on yhdistyksen toiminnan kannalta erittäin tärkeitä asioita, kuten:

• Yhdistyksen liittymis- ja jäsenmaksujen suuruudesta päättäminen
  • Vuoden 2022 toimintasuunnitelman hyväksyminen
  • Vuoden 2022 tulo- ja menoarvion hyväksyminen
  • Johtokunnan puheenjohtajan valinta seuraavaksi 2-vuotiskaudeksi
  • Johtokunnan neljän varsinaisen jäsenen ja varajäsenen valinta erovuoroisten tilalle

Lisäksi kokouksessa päätetään muista asioista, joita jäsenet voivat esittää johtokunnalle hyvissä ajoin ennen kokousta. Toivomme, että mahdolliset esille nostettavat asiat toimitetaan yhdistyksen sihteeri Päivi Anttilalle (paivi.anttila@hus.fi) mahdollisimman pian. Sääntöjen mukaan nämä tulee esittää johtokunnalle viimeistään 30 päivää ennen kokousta.

Tule mukaan toimintaan!

Jos olet kiinnostunut osallistumaan yhdistyksen toimintaan esim. johtokunnan jäsenen, varajäsenen tai puheenjohtajan roolissa tai jos haluat perustaa uuden harrastejaoston, ilmoitathan siitä yhdistyksen sihteeri Päivi Anttilalle (paivi.anttila@hus.fi).