Jorvin Joutilas (JoJo): Jäsenyys vuodelle 2020

Tämä jäsenyys on tarkoitettu vain Jorvin Joutilaille (eläkeläiset).

Ostamalla jäsenyyden koko vuodelle 2020 pystyt liittymään mukaan harrastetoimintaan ja saat oikeuden vuokrata jäsenyhdistyksen mökkejä. Jäsenyys on voimassa 1.12.2019 lähtien ja 31.12.2020 asti.

Tämän tuotteen voi ostaa vain jos omistaa jäsenyyden.
Osasto:

Tämä jäsenyys on tarkoitettu vain Jorvin Joutilaille (eläkeläiset).

Maksamalla tämän jäsenyyden Sinut liitetään Jorvin Joutilaiden jäsenlistaan. Tämä jäsenyys ei eroa mitenkään muuten ns. ”perusjäsenyydestä”.
Jos olet jo maksanut ”perusjäsenmaksun”, etkä jostain syystä saa JoJolaisten tiedotteita, ilmoita siitä sähköpostilla osoitteeseen jorvin.henkilostoyhdistys@gmail.com, niin Sinut lisätään Jojolaisten listalle!

Jäsenkortin voi noutaa Jorvin Kukka ja Lahjasta kuittia vastaan liikkeen aukioloaikoina.