RETKIKOKKAUSKURSSI ke 15.6. Veikkolassa – ILMOITTAUDU MUKAAN!

Retkikokkaus on mukavaa puuhaa, keittiönäkymätkin voi retkeillessä valita ihan itse. Kun retkikeittimien käyttö on tuttua, löytyy eväsvalikosta paljon muutakin kuin makkaraa.

Retkikokkauskurssi
Katjakatin laavulla
keskiviikkona 15.6.2022
klo 16.15 – 19.15

Osoite:
Lamminpääntie 252
02880 Veikkola

Hintaan sisältyvät kaikki kurssilla käytettävät ruoka-aineet ja materiaalit sekä ruokailuvälineet. Kurssilla huomioidaan eri ruokarajoitteet, kunhan niistä mainitaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Pukeuduthan säänmukaisesti! Sadesään sattuessa laavulle viritellään katokset.
Paikalta löytyy ulkowc.

Vakuutuksista osallistujat vastaavat itse.

Kurssi järjestetään, jos vähintään 5 osallistujaa ilmoittautuu (max. osallistujamäärä 12).

Ilmoittautumiset ja hinta:

Sitovat ilmoittautumiset ja maininta mahd. erikoisruokavaliosta 9.6.2022 mennessä sähköpostilla osoitteeseen jorvin.henkilostoyhdistys@gmail.com

20 e / henkilöstöyhdistyksen jäsen
38 e / jäsenen avec (edellyttää myös jäsenen osallistumista)

Kun saat vahvistuksen osallistumisesta, voit käydä maksamassa osallistumisen yhdistyksen Kaupan kautta. Jäsenen kurssimaksuun voi käyttää e-passia.