Koronatiedotteet ja -ohjeet

Espoossa voimassa olevat keskeiset suositukset ja rajoitukset

HUSin pandemiakoordinaatioryhmän työvaliokunta on päättänyt, että HUSin sisäiset kuntosalit pidetään suljettuina edelleen. Päätös linkittyy kuntien vastaavaan toimintaan. Uudenmaan alueellinen koordinaatioryhmä suosittelee, että kunnissa aikuisten harrastustoiminta on edelleen keskeytetty. Kun Uudenmaan kunnat päättävät avata liikuntatoimintaa kuntosaleilla, asiaa käsitellään uudelleen HUSin pandemiakoordinaatioryhmässä.

Jorvin henkilöstöyhdistys noudattaa toiminnassaan koronakoordinaatioryhmän antamia suosituksia ja rajoituksia. Tästä syystä yhdistyksen harrastetoiminta on keskeytetty toistaiseksi.

Älä osallistu oireisena!
Tutustu käytännön ohjeisiimme koronavirustartunnan ehkäisemiseksi.

HUSin kuntosalien käytön reunaehdot koronapandemian aikana.
Näitä ohjeita noudatetaan myös muussa Jorvin henkilöstöyhdistyksen järjestämässä toiminnassa ja tapahtumissa soveltaen mahdollisuuksien mukaan.

Muista kiinnittää erityistä huomiota
käsihygieniaan, turvaväleihin ja
maskin käyttöön
osallistuessasi yhdistyksen toimintaan ja tapahtumiin!