Pyöräilyjaos – CC Jorvi

JorviCC:n tarkoitus on innostaa jorvilaisia turvallisesti pyöräilemään ja kuntoilemaan sekä antaa tietoa pyöräilystä ja pyörähuollosta. Jaos järjestää yhteisiä pyöräilytapahtumia. Ehdotuksia uusien tapahtumien järjestämisestä otetaan mielellään vastaan.

Jäsenet voivat tehdä pienimuotoista pyörähuoltoa väestösuojassa, jossa jaoksella on oma lukittu tila tätä varten. Sieltä löytyy sopivia työkaluja, pyörän korjauspukki ja jalkapumppu. Lisätietoja saa allekirjoittaneelta.

Jaoksella on pyörän lentolaukku ja auton katolle kiinnitettävä pyöränkuljetusteline kahdelle pyörälle. Myös Tandem-pyörä löytyy, jota vuokrataan pientä korvausta vastaan kaikille jorvilaisille.

Jäseniä kannustetaan osallistumaan ulkopuolisiinkin pyöräilytapahtumiin osallistumalla 50%:lla osallistumismaksuihin. Näin jaksamme yhä kiihtyvämmässä työrytmissä.

Yhdysjäsen Arja Hernesniemi, Esynn.os. p.82111/ Espoon sairaala, arja.hernesniemi@hus.fi