Lavis

LAVIS eli lavatanssirytmein ja musiikein ilman paria suoritettavaa tanssillista liikuntaa. On kovasti suosittu ja uusi liikuntamuoto. Osallistumaan pääsee maksamalla vuoden jäsenmaksun ja ilmoittautumalla väestönsuojan liikuntasalin ilmoitustaululle Lavis-listaan.

Mukaan iloinen ja avoin mieli, sopivat kengät ja rento vaatetus (mekko sallittu) ja juomapullo sekä pieni pyyhe.

Ohessa Lavismainos; www.lavis.fi

TERVETULOA  JORVIN VÄESTÖNSUOJAAN JUMPPASALIIN TANSSIMAAN/JUMPPAAMAAN  Suomihittien ja Lattarirytmien tahdissa helppojen tanssiaskelien lisäksi oman kehon painolla tehtäviin lihaskuntoharjoitteluihin. Lopuksi palauttavat venyttelyt.

TORSTAISIN  klo 16-17

Sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille!

Jorvin henkilöstöyhdistyksen kotisivulta löydät tilinumeron, kuittia vastaan saat jäsenmaksukortin Jorvin kukka- ja Lahjakioskista. Jäsenmaksu 40 euroa/vuosi tai 25 euroa/6kk,  Lavisvastaava tarkistaa jäsenmaksusi rekisteristä puolivuosittain.

Kevätkausi: 16.1.2020 – 26.3.2020, hiihtolomaviikolla 8 ei harrastusta.

Tuttu Pike ohjaa tunnit, mukaan jumppavaatetus/mekko/hame, lenkkikengät, pyyhe ja juomapullo

Ilmoittaudu osallistumalla ja laita jumppasalin listalle nimesi ja rastita käyntisi.

Lavisvastaava Tiina Raivio