Golf

Kuvituskuva: Golfmailoja

Muista maksaa Jorvin henkilöstöyhdistyksen 2023 jäsenmaksu 50€/vuosi tai 30€ puoli vuotta yhdistyksen nettisivujen kautta. Myös epassilla maksaminen onnistuu sitä kautta.

Tulevan kauden tapahtumista informoidaan myöhemmin.

Kauden 2022 golftuloksia

Kolmiottelu HYKS – Jorvi -SoTeG oteltiin 7.6.2022 Keimola Golfissa:

Voiton vei SoTeGin joukkue. Jorvin joukkueessa pelasivat Katriina Malmivaara, Silja Tenhunen, Ilkka Heiskanen, Airi Kilpiäinen, Maria Elemo-Räisänen, Salla Tiilikainen ja Sari Karesvuori.

Sairaalagolfin SM pelattiin 30.-31.7.2022 Sea Golf Rönnes ja Porvoon Golfin kentillä Porvoossa:

Jorvin joukkue Riikka Hautala, Maria Elemo-Räisänen, Airi Kilpiäinen ja Sari Karesvuori sijoittuivat neljänneksi. Airi Kilpiäinen voitti pistebogeysarjan.

Jorvin golfmestaruus ratkottiin Ring Side Golfissa 23.8.2022:

Tasoituksellinen lyöntimestaruus

Miehet: 1. Tero Varpula 72, 2. Jorma Ketola 72, 3. Ilkka Heiskanen 77

Naiset: 1. Riikka Riekkinen 75, 2. Sari Karesvuori 77, 3. Katriina Malmivaara 78

Parhaat scratch tulokset olivat: Tero Varpula 82 lyöntiä ja Katriina Malmivaara 92 lyöntiä.

Paljon Onnea voittajille ja kiitos kaikille osallistumisesta kauden tapahtumiin ja kilpailuihin! t. Sari Karesvuori

Useimmissa kilpailuissa on pieni omavastuuosuus.

Kauden 2021 golftuloksia

Kolmiottelu HYKS – Jorvi – SoTeG oteltiin kesäkuun 8. Vihti Golfissa:

Voiton vei HYKSin joukkue.

Jorvin joukkueessa pelasi Katriina Malmivaara, Pirjo Pankka, Heljä Toivanen, Riikka Hautala, Jukka Lojander, Jyrki Salmenkivi ja Sari Karesvuori.

Sairaalagolfin SM pelattiin viime viikonloppuna 31.7-1.8. Peuramaa Golfissa, Kirkkonummella.

Jorvin joukkue; Riikka Hautala, Maria Elemo-Räisänen, Airi Kilpiäinen ja Sari Karesvuori sijoittui kuudenneksi. Katriina Malmivaara ja Heljä Toivanen pelasi HYKS/Jorvin yhteisjoukkueessa.

Sari Karesvuori oli HCP-lyöntipelisarjan kolmas ja Heljä Toivanen oli viides. Airi Kilpiäinen oli pistebogeysarjan kolmas ja Riikka Hautala oli neljäs. Maria Elemo-Räisänen voitti molempina päivinä pisin drive kilpailun.

Jorvin golfmestaruus ratkottiin Ring Side Golfissa elokuun 17. päivä. Rankkasateesta johtuen kisa typistyi 9 reiän kilpailuksi.

Tasoituksellinen lyöntipelimestaruus

Miehet

1. Jorma Ketola                              37
    2. Jyrki Vuola                                   39
    3. Tero Varpula                               39

Naiset

1. Heljä Toivanen       36
    2. Pirjo Pankka                            38
    3. Oili Ask                                       40

Parhaat scratch tulokset olivat

Jorma Ketola 44 lyöntiä ja Heljä Toivanen 46 lyöntiä

HUS-mestaruus oteltiin 5.9. Ring Side Golfissa

Sarjojen voittajat; Jenny Siltanen, Juha Nurkkala ja Sami Jarke

Muista maksaa Jorvin henkilöstöyhdistyksen jäsenmaksu, niin pääset nauttimaan tulevanakin golfkautena mukavista kisoista golfjaoston jäsenten kanssa!
    Jäsenmaksu 2023 on 50 € / vuosi tai 30 € / puoli vuotta nettisivujen Kaupan kautta, myös ePassilla maksaminen onnistuu sitä kautta!

Tietoja tulevan kauden tapahtumista lähempänä golfkautta!

Terveisin!

Sari Karesvuori