Flow Jooga

Jorvin henkilöstöyhdistys on sopinut yhteistyöstä
Liikunta- ja hyvinvointikeskus Fressin kanssa. 

Yhdistys tarjoaa 31.8.2021 asti edun jäsenistöllemme Liikunta- ja hyvinvointikeskus Fressin kanta-asiakkuuksista ja Fressi-TV:n käytöstä.

Lisätietoja ja ohjeet edun lunastamiseen Jumppa -sivulla!

————————————————————

Flow Jooga

Flow jooga koostuu sulavasta liikkeestä yhdessä hengityksen kanssa, venyttelystä ja rentoutuksesta. Tunneilla liikutaan hitaasti kehoa tutkiskellen, nostetaan lämpöä omia kehon mahdollisuuksia kunnioittaen ja tunnit loppuvat aina loppurentoutukseen. Tarkoituksena on rentouttaa sekä keho että mieli ja antaa ajatusten levätä hetken. Saat mahdollisuuden kuunnella omaa kehoa ja kehon tarpeita, sekä liikkua pehmeydellä. Tämä on täydellinen hetki oman kehon kuuntelua varten ja hetki olla läsnä, vain sinua varten.

Jooga sopii kaiken tasoisille joogeille, joten voit hyvin osallistua vaikka et olisikaan koskaan kokeillut joogaa! Kaikki kuuntelevat omaa kehoaan ja tekevät sen mukaan mikä itselle tuntuu parhaalta. Tunneilla saa levätä jos siltä tuntuu tai lisätä lämpöä oman harjoituksen luomiseksi.

Tunnit pidetään englanniksi.

Joogan pitää sairaanhoitaja ja joogaopettaja Sara Andersson. Hänelle jooga on hetki antaa itselleen rakkautta ja huomiota ja liikkua tavalla joka on pehmeä sekä salliva, aina omaa kehoa kuunnellen.

Flow Joogaa Jorvissa 2020:

13.1.2010 alkaen
Maanantaisin klo 15.45 – 17.00

Joogaa pidetään 12 kertaa, eli 13.1- 30.3.2020.

Paikka: Lasten psykiatrian liikuntasali

Otathan mukaan oman joogamaton tai lähetä sähköpostia jos tarvitset maton lainattavaksi (muutama laina matto on joita lainata).

Jos sinulla on kysyttävää, lähetäthän sähköpostia osoitteeseen mywaytogive@gmail.com